Opmerkelijke Nieuws Bericht...

De wondere wereld van digitale camera's blijft ons dag in dag uit verbazen. Er worden zoveel leuke en moment opnames gemaakt van Natuur, bloemen, dieren etc ... dat ik dacht ik probeer hier de mooiste te plaatsen, zal zeggen geniet lekker van deze plaatjes en kom gerust nog eens een keer terug, ik Update de site vaak..

Mijn Tuinen 1


Hortus Haren Tuinen.

Vlak onder Groningen in Haren vindt u de grootste botanische tuin van Nederland: de Hortus Haren. Op een oppervlakte van ca. 20 hectare groeien en bloeien planten uit alle streken van Nederland en de rest van de wereld. Het gehele jaar door is de tuin zeker een bezoek waard!

 
 
 
 
  

De Utrechtse Botanische Tuinen.

De Tuinen als organisatie dateren al van 1639 en zijn daarmee één van de oudste Nederlandse Botanische Tuinen. De functie van de Botanische Tuinen Universiteit Utrecht is in de loop van de ruim 350 jaar van haar bestaan wel enigszins veranderd. De primaire functie is nog steeds ondersteuning van onderwijs en onderzoek. Daarnaast is steeds meer nadruk komen te liggen op de publieksfunctie van de Tuinen en speelt ook natuurbescherming, vooral in internationaal verband, een belangrijke rol.
 
 
 
 
 
 
 

Park der Gärten – Het Park

Het centrale evenemententerrein van het „Park der Gärten“ (in 2002 het terrein van de Landesgartenschau Bad Zwischenahn) heeft met meer dan 40 exemplarische tuinen, de wereldberoemde rhododendronpark met zijn geluidseilanden en de tuinbouwtentoonstellings-landschap in Bad Zwischenahn-Rostrup, Elmendorferstraße 40, een grootte van rond 14 hectar,Park der Gärten.

 
 
 
 
 
 

‘t Annahofke Modeltuinen.
Deze prive parktuin met een huidige oppervlakte van 1,725 ha. wordt door veel bezoekers beschouwd als een van de meest complete prive parktuinen van Nederland en België door de veelheid aan gewassen, meer dan 16000 bloembollen, diverse waterpartijen en zijn kleurenpracht. ‘t ANNAHOFKE is in de loop van ruim 40 jaren ontstaan en telkens uitgebreid. loop van ruim 40 jaren ontstaan en telkens uitgebreid.

   

   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten